contact
despre noi
proiecte produse

despre

Elfs Software este o companie specializata in realizarea de solutii inovatoare cu costuri minime, a aplicatiilor software specializate pentru companii de dimensiuni mijlocii si mari, cat si alte produse software destinate institutiilor academice si guvernamentale. Suntem hotarati sa oferim clientilor nostrii servicii de o cat mai buna calitate, ceea ce demonstreaza dorinta nostra de a stabili contacte pe termen mediu si lung cu acestia.

Elfs Software este o companie infiintata in anul 2002 in dorinta aparitiei pe piata a unei companii romanesti dedicate sa-si ajute clientii in aria integrarii tehnologiei, serviciilor de consultanta tehnica si a dezvoltarii de solutii specifice.

Mentinem standarde inalte urmarind cele mai bune exemple in industria in care activam, cat si implementand cele mai adecvate modele ce servesc scopului folosind tehnologii de varf. Pentru a da satisfactie totala clientilor nostri, împletim atitudinea orientata spre client si de excelenta în calitate, cu expertiza în arhitecturi de solutii pentru afaceri, consultanta, cercetare-dezvoltare si dezvoltarea de noi tehnologii si produse.

Progresand continuu si furnizand nu doar cele mai noi tehnologii, ci exact acele solutii de care au nevoie clientii nostrii am reusit sa-i detasam net de competitori. Acestea au fost posibile numai lasandu-ne condusi de pasiunea noastra pentru calitate.

Serviciile de consultanta eficiente necesita persoane care au capacitatea de a intelege activitatea clientilor si modul cum aceasta se desfasoara si evolueaza in timp. Noi ne mandrim cu posibilitatea de a oferi o puternica combinatie intre abilitatile tehnice si modelarea cat mai exacta a activitatii desfasurate de client, impreuna obtinand o solutie completa. Dorinta nostra este de a obtine o reputatie in domeniu pentru realizarea de solutii performante cu costuri minime pentru clientii nostrii.

© 2004 elfs software srl - AgileRss the rss reader